miércoles, 13 de marzo de 2013

nota informativa FAPA HUELGA 13 Y 20 DE MARZO

Estimats socis,

La nostra APIMA us informa que els docents i sindicats han realitzat una convocatòria de vaga pels dies 13 i 20 de març.

Els motius de la convocatòria són les retallades en l’àmbit educatiu del Govern de les Illes Balears així com les estatals, que estan duent el nostre sistema educatiu a una situació insostenible per a una educació de qualitat pels nostres fills i filles. Les vagues s’han convocat per reclamar la retirada de l’avantprojecte del govern de llei de convivència, i la llei de símbols, així com l’avantprojecte de LOMCE del Ministre Wert de retallades en l’educació pública.

La nostra APIMA demana la participació de les famílies a la Jornada de protesta del dia 20 de març, on també es realitzarà una MANIFESTACIÓ, FORA DE L'HORARI LECTIU, a les 18h a Vara de Rei.

Així mateix, us recordem que el proper dilluns 18 de març, FAPA Eivissa ha convocat una assemblea general al centre cultural de Puig d’en Valls a les 19h, per tal de preparar les actuacions de dia 20. Per tant, us demanem la vostra assistència per debatre i parlar de les properes actuacions a realitzar.

--------------------
Estimados socios,

Nuestra APIMA os informa que los docentes y sindicatos han realizado una convocatoria de huelga para los días 13 y 20 de marzo.

Los motivos de la convocatoria son los recortes en el ámbito educativo del Gobierno de las Islas Baleares así como las estatales, que están llevando nuestro sistema educativo a una situación insostenible para una educación de calidad por nuestros hijos e hijas. Las huelgas se han convocado para reclamar la retirada del anteproyecto del gobierno de ley de convivencia, y la ley de símbolos, así como el anteproyecto de LOMCE del Ministro Wert de recortes en la educación pública.

Nuestra APIMA pide la participación de las familias a la Jornada de protesta del día 20 de marzo, donde también se realizará una MANIFESTACIÓN, FUERA DEL HORARIO LECTIVO, a las 18h a Vara de Rey.

Asimismo, os recordamos que el próximo lunes 18 de marzo, FAPA Eivissa ha convocado una asamblea general en el centro cultural de Puig de en Valls, a las 19h, para preparar las actuaciones de día 20. Por lo tanto, os pedimos vuestra asistencia para debatir y comentar las próximas actuaciones a realizar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario